Kinga fra Næstved skal i ringen med Kessler

Carl Froch bliver ikke den eneste, der kommer til at møde Mikkel Kessler i bokseringen på lørdag. Kinga Kudelska fra Næstved skal også med.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Torsdag blev en stor dag for Kinga Ewelina Kudelska fra Næstved.

Ikke alene er hun dagens side 9 pige i Ekstra Bladet. Hun er også på vej til London, hvor hun skal bære Mikkel Kesslers bælte, når han lørdag møder Carl Froch i bokseringen.

- Så er jeg snart på vej til Lufthavnen med kurs mod London! Det blir vildt, håber I alle følger med! KAN NU OFFICIELT kalde mig selv for Kesslers bæltebærer! Tak til jer alle der har gidet at bruge tid på at stemme! Det er virkelig en sejr! skrev Kinga Ewelina Kudelska tidligere på dagen på sin Facebookside.

Freelance model

Ifølge Ekstra Bladet har hun sammen med en kvinde fra Rødovre vundet æren til at blive Team Sauerlands nummerpige og bæltebærer. Hun fortæller selv til TV2 ØST, at de skal bære bæltet fredag, men at det først bliver vist på lørdag på tv, når kampen sendes direkte.

Ifølge avisen bliver de to medhjælpere indlogeret på hotel torsdag, og så bliver der sørget for transport frem og tilbage fra vejningen og så boksebraget lørdag aften.

Udover at være side 9 pige og bæltebærer for Mikkel Kessler er Kinga Ewelina Kudelska freelance model.