Karrebækminde Feriecenter lukker

Feriecenteret i Karrebæksminde nåede kun at have ny ejer i 6 år. Onsdag opgav direktøren, Hans Richard Jørgensen, kampen og indgik konkursbegæring

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I år bliver det ikke muligt at nyde sommeren på Karrebæksminde Feriecenter. Onsdag eftermiddag indgav Hans Richard Jørgensen konkursbegæring.

Det blev kun til 6 år på Karrebæksminde Feriecenter for den nu tidligere direktør.

- Selskabet giver underskud. Det er hverken muligt at sælge eller udleje husene i den nuværende situation, fortæller Hans Jørgensen, tidligere direktør af Karrebæksminde Feriecenter til Sjællandske.  

Det er lykkes at sælge 33 feriehuse, og den nye ejer vil fortsætte med at udleje dem. Salget har dog ikke været nok til at dække underskuddet.

105 feriehuse står nu tomme

Hans Jørgensen er kun gået konkurs med K/S Enø Kystvej 55, der tilbage i 2008 købte Folkeferie, hvor Karrebæksminde Feriecenter er under. Her blev han ejer af 105 feriehuse, et centerområde, mødelokaler og en restaurant. Desværre for Hans Jørgensen har finanskrisen ramt feriehuse hårdt. Han har selv måtte dække dele af underskuddet med private midler, hvilket ikke har været muligt at fortsætte med.

Det skriver sjællandske.dk