Kandidater vækket af Go'morgen Danmark

3 af spidskandidaterne i Næstved Kommune måtte tidligt op i morges, hvor TV2's Go'morgen Danmark fulgte dem i 3 timer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Næstved Kommune har fanget de landsdækkende mediers linser. I morges stod 3 af spidskandidaterne tidligt op med TV2 programmet Go'morgen Danmark og blev fulgt i 3 timer.

- De fulgte både Carsten Rasmussen (S), Helge Adam Møller (K) og mig - vi startede hjemme hos Carsten Rasmussen, og så var vi sammen på stationen efterfølgende og dele morgenbrød ud, som TV2 havde været så venlige at betale, siger Karsten Nonbo, da TV2 ØST fanger ham tirsdag eftermiddag, hvor der er hul i kalenderen til lidt afslapning.

Efter TV2, kom DR og fulgte de 3 kandidater hver især, så skulle der stemmes i Hammer Forsamlingshus, og ved 16-tiden var der tid til at smide benene op, læse avis og se tv, inden Nonbo skulle til Næstvedhallerne for at følge slagets gang.

Kan ende med blå sejr

Trods 94 år med socialdemokratiske borgmestre i Næstved Kommune, tror han på, at det kan lade sig gøre for kommunen at skifte farve.

- Så rød er Næstved jo heller ikke. Ved sidste valg løb Socialdemokraterne med borgmesterposten, fordi Dansk Folkeparti pegede på dem, men denne gang har DF lagt deres æg i Venstres kurv, så hvis valgresultatet i gåsetegn bare bliver som sidst, så kan vi godt ende med sejren, men der er mange faktorer, der spiller ind, siger Karsten Nonbo.