Hundelufter blev overfaldet af tre mænd og fik hjerneblødning

En 50-årig hundelufter fra Næstved kom mandag aften slemt til skade, da han blev overfaldet af tre mænd.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Rettelse:
Clock24. sep 2020, kl. 17:00
Det er fredag kommet frem, at manden har ændret forklaring til politiet. Det var således ikke tre indvandrere, der stod bag overfaldet, og det foregik heller ikke ved vandtårnet i Næstved. Manden var i virkeligheden kommet i karambolage med en bekendt på en privat adresse i Næstved, hvor de begge havde været fulde. Manden turde ifølge politiet i første omgang ikke fortælle den rigtige historie.

En uskyldig ordveksling endte mandag aften i to brækkede kindben og en lille blødning i hjernen for en 50-årig mand fra Næstved. 

quote Der er noget ordveksling mellem dem, og så ender det med, at han bliver tildelt nogle slag og spark

Kent Edvardsen, vagtchef, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi   

Manden var ude for at lufte sin hund, da han omkring klokken 22 mandag blev overfaldet af tre mænd på Østre Ringvej i Næstved.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

- Han går oppe omkring vandtårnet, og i den forbindelse bliver han passet op af tre personer, der muligvis er af udenlandsk herkomst. Der er noget ordveksling mellem dem, og så ender det med, at han bliver tildelt nogle slag og spark, fortæller Kent Edvardsen, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.    

Hundelort
Læs også
Kvinde overfaldet - bad mand samle sin hunds lort op
Hundelort
Læs også
Kvinde overfaldet - bad mand samle sin hunds lort op

Ifølge vagtchefen drejede ordvekslingen sig om, at den 50-årige skulle have påtalt, at de tre mænd havde efterladt noget skrald.

- Og det er så åbenbart det, der ligesom er afsættet til, at de mister deres besindelse, siger Kent Edvardsen.   

Søgte tilflugt hos kammerat

Politiet har kategoriseret hændelsen som det, de betegner som kvalificeret vold. Det vil sige overtrædelse af straffelovens paragraf 245, der indebærer ”legemsangreb af særligt rå, brutal eller farlig karakter”.   

quote Hvis der er nogen, der har set noget til denne her hændelse, så vil vi gerne høre nærmere

Kent Edvardsen, vagtchef, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi   

- Det bygger vi på, at han har fået brækket begge hans kindben, og at han har fået en lille blødning i hjernen. Så han er kommet slemt til skade.

Det lykkedes efterfølgende manden at flygte fra stedet sammen med sin hund og søge tilflugt hos en kammerat i nærheden. Herfra blev der slået alarm til politiet klokken 22.34, og manden blev kørt til skadestuen, hvor han blev behandlet for sine skader.

Politiet søger vidner

Det har ikke været muligt for den chokerede og forslåede mand at give noget nærmere signalement af de tre overfaldsmænd, og politiet har derfor sparsomt med spor at gå efter.

- Så hvis der er nogen, der har set noget til denne her hændelse, som tager sit afsæt oppe ved vandtårnet Paddehatten i Næstved omkring klokken 22 og 22.30, så vil vi gerne høre nærmere, siger Kent Edvardsen.

Politiet kan kontaktes på telefon 1-1-4.