¨

Haugberg Madsens kranie skulle sælges

Foto: TV ØST

Den tidligere ægtefælle ville sælge Henrik Haugberg Madsens kranie til højestbydende.

Henrik Haugberg Madsen blev først stukket med en issyl. Og så blev han skudt. Derefter parteret og gravet ned, lyder politiets anklage.

Og angiveligt skulle kraniet ikke være begravet sammen med resten af kroppen – intentionen var nemlig at sælge det til højestbydende.

Tiltalte mødte hinanden i fængslet

Sådan lyder anklagen mod to mænd – deriblandt den tidligere ægtefælle – i dag i retssagen mod ham ved retten i Næstved. De to kender hinanden fra Nyborg Statsfængsel, hvor de blev fortrolige.

Mændene benægter dog at have begået forbrydelsen.

Erkender bedrageri

Indtil nu er den tidligere ægtemand blevet afhørt i sagen.

Ægtefællen virkede fattet, men nervøs. Han erkender i retten, at en del af hans indtægt er kommet ved bedrageri – men han nægter at have slået ham ihjel, siger TV2 ØSTs Sofus Sten Hansen, der er i retslokalet.

Den tidligere ægtefælle beskrev Henrik Haugberg Madsen som  en meget jaloux type, der samtidig kontrollerede og manipulerede med alle omkring ham.

Er Henrik flygtet?

- Henrik Haugberg Madsen ville gerne til udlandet, forklarede eksmanden i retten. Det var noget han talte om hele tiden, og det skyldtes blandt andet, at han havde sin adresse her, forklarer Sofus Sten Hansen .

Henrik Haugberg Madsen forsvandt i november 2010. Ifølge politiet blev han dræbt i en feriehytte i Karrebæksminde, hvor han og hans partner boede.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App