Glæde over ministermøde

Transportminister Lars Barfoed lover, at Næstveds nordlige omfartsvej vil være højt prioriteret i de kommende trafikforhandlinger

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Politikere, embedsmænd og erhvervsfolk fra Næstved,  der torsdag var i Transportministeriet, er glade over udfaldet af mødet  med transportminister Lars Barfoed. Ministeren gav nemlig delegationen tilsagn om, at omfartsvejen nord om Næstved er højt prioriteret i efterårets trafikforhandlinger.

- Vi havde et meget frugtbart møde, siger borgmester Henning Jensen, der fortæller at delegationen fik  klare udmeldinger i forhold til, hvordan kommunen kan bidrage med at forberede de nødvendige informationer og undersøgelser, som trafikordførerne skal træffe beslutninger ud fra i en ny runde i efteråret.

- På den måde kan vi arbejde for, at vi ikke blot ligger i bunken af mulige trafikprojekter - men i toppen, understreger  Henning Jensen.

Delegationen benyttede også mødet til at fortælle om trafiksituationen på strækningen mellem Næstved og Rønnede og luftede muligheden for, om nogle af de midler som blev afsat i de første trafikforhandlinger kunne bruges til at lave en undersøgelse af strækningen