¨

Glæde over ministermøde

Foto: TV ØST

Transportminister Lars Barfoed lover, at Næstveds nordlige omfartsvej vil være højt prioriteret i de kommende trafikforhandlinger

Politikere, embedsmænd og erhvervsfolk fra Næstved,  der torsdag var i Transportministeriet, er glade over udfaldet af mødet  med transportminister Lars Barfoed. Ministeren gav nemlig delegationen tilsagn om, at omfartsvejen nord om Næstved er højt prioriteret i efterårets trafikforhandlinger.

- Vi havde et meget frugtbart møde, siger borgmester Henning Jensen, der fortæller at delegationen fik  klare udmeldinger i forhold til, hvordan kommunen kan bidrage med at forberede de nødvendige informationer og undersøgelser, som trafikordførerne skal træffe beslutninger ud fra i en ny runde i efteråret.

- På den måde kan vi arbejde for, at vi ikke blot ligger i bunken af mulige trafikprojekter - men i toppen, understreger  Henning Jensen.

Delegationen benyttede også mødet til at fortælle om trafiksituationen på strækningen mellem Næstved og Rønnede og luftede muligheden for, om nogle af de midler som blev afsat i de første trafikforhandlinger kunne bruges til at lave en undersøgelse af strækningen

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App