¨

Gemte amfetamin i sin søsters fryser

Foto: TV ØST

En 25-årig mand blev torsdag dømt for at være i besiddelse af 1,4 kilo amfetamin.

Det kostede en 25-årige mand to et halvt års fængsel for at være i besiddelse med 1,4 kilo speed. Det afgjorde Retten i Næstved torsdag. Det skriver Sjællandske.

Blot dagen i forvejen var manden blevet anholdt af politiets specialpatrulje, som fandt næsten et kilo af stoffet i hans hjem.

Kort efter ransagede de civilklædte narkobetjente hans tre år ældre søster i hendes hjem, ligeledes i Skælskør, og fandt her knap et halvt kilo amfetamin i hendes fryser.

Begge blev torsdag formiddag fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Næstved, hvor den 25-årige erkendte at have været i besiddelse af alle stofferne.

De næsten 500 gram, som blev fundet hos storesøsteren, havde han anbragt i fryseren uden hendes vidende, lød lillebrors forklaring i retten ifølge Sjællandske.

I straffen på de to et halvt års fængsel er også indregnet tre måneders indespærring, som manden "skyldte" samfundet fra en tidligere dom, han altså var prøveløsladt fra.

Manden blev dømt for grov vold i august 2011 og havde her en reststraf på tre måneder. Hans prøvetid gik til 2014, og fordi han nu har forbrudt sig mod loven, udløses reststraffen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App