¨

Gemte 870 gram hash - ny narkosag i Næstved

En mand fra Næstved er varetægtsfængslet i fire uger og sigtet for at videresælge hash. Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Ifølge politiet skulle en 24-årig mand sælge 870 gram hash videre, som blev fundet under en ransagning onsdag.

En 24-årig mand fra Næstved er blevet varetægtsfængslet frem til den 16. januar og sigtet for at videresælge hash.

Manden blev anholdt onsdag eftermiddag i en lejlighed på Troensevej i Næstved. Her fandt politiet hele 870 gram hash, hvor en del af det lå i salgskugler. Manden har tidligere været anholdt for at sælge stoffer og har ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters politi skabt utryghed for beboerne i området i et stykke tid.

Torsdagens grundlovsforhør skete for lukkede døre ved Retten i Næstved, da politiet ikke kan afvise, at der sker flere anholdelser.

- Der kunne være andre, vi skal have fat i, som har relation til den her sag, siger Ove Groth, politikommissær ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

I forbindelse med ransagningen af lejligheden blev en 29-årig mandlig beboer også anholdt. Han blev løstladt igen efter afhøringen, da han ifølge politiet ikke har stået for salg af hashen.   

Ifølge Ove Groth kan fængslingen af den 24-årige ikke kædes sammen med en narkodom tidligere på ugen i Næstved.

Her blev en 19-årig mand idømt fem års fængsel for at have solgt kokain på gadeplan i løbet af året sammen med andre under konceptet De hvide bude. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App