Flere overfald fra kamphunde i Fuglebjerg

I går fortalte vi om Rollo, der blev bidt af en kamphund i fuglebjerg. Nu viser det sig, at det ikke er første gang, byens beboere hører om hunden og dens ejer.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

For et år siden sad Lilian Jensen udenfor i sin indkørsel, da en kamphund overfaldt hendes kattekilling. Hundens ejer var den samme som ejeren til den hund, der i søndags overfaldt Rollo.

- Der gik et splitsekund, så havde hunden fat i den ene af killingerne og rystede den rundt i gården, hvor vi kæmpede for at få katten fri. Både min dreng og naboens dreng stod og kiggede på, siger Lilian Jensen fra Fuglebjerg.

Beboerne i Fuglebjerg kender godt til de to kamphunde. I familien Wiese, der bor i huset ved siden af manden med kamphundene, har de må tage sine forholdsregler.

- Vi har været nødt til at sætte et stort hegn op, fordi vi har været bange for vores små børn. Vi har sagt til børnene, at de ikke bare kan gå rundt. Det er vi i hvert fald utrygge, hvis de går rundt ovre ved deres indkørsel, hvor vi ved, at de kan gå ud og måske bide, som vi nu har hørt, de har gjort ved naboen.

Politiet besluttede torsdag, at lade en dyrepsykolog undersøge den hund, der bed Rollo for at finde ud af, hvad der skal ske med hunden, og om den eventuelt skal aflives.