Fire personer sigtet for bedrageri for 100.000 kroner

Fire personer er onsdag blevet anholdt for bedrageri. Personerne har ifølge politiet snydt købere for samlet 100.000 kroner i 54 tilfælde.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Onsdag er fire personer blevet anholdt og sigtet for bedrageri med elektronik. Det er sket ved en anholdelsesaktion foretaget af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. 

De to mænd og to kvinder, som er sigtet, skal have sat IT-udstyr, Apple TV og VR-briller til salg på en falsk Facebookprofil, hvor det lykkes dem at snyde købere for cirka 100.000 kroner i minimum 54 tilfælde.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse onsdag eftermiddag. 

Ifølge politiet er det lykkes personerne at snyde køberene ved at få dem til at overføre pengene, uden at fremsende varerne til køberne.

Sigtet for bedrageri

I pressemeddelelsen oplyser politiet, at anholdelserne er et resultat af længere tids efterforskning. Og at de ikke har yderligere kommentarer i sagen på nuværende tidspunkt.

Alle fire personer er sigtet for bedrageri og den ene af de anholdte vil blive fremstillet ved Retten i Næstved torsdag med krav om varetægtsfængsling.

Det er ikke første gang i år, at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi anholder personer for bedrageri omkring elektronik. 

Den 7. januar blev en 27-årig mand sigtet for bedrageri i sag om bedrageri med elektronik for 130.000 kroner.

Efter anholdelsen af den 27-årige mand, oplyste Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST, at det er sjældent, at de sigter for bedrageri for så store beløb.Nyhedsoverblik