Fire personer sigtet for bedrageri for 100.000 kroner

Fire personer er onsdag blevet anholdt for bedrageri. Personerne har ifølge politiet snydt købere for samlet 100.000 kroner i 54 tilfælde.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Onsdag er fire personer blevet anholdt og sigtet for bedrageri med elektronik. Det er sket ved en anholdelsesaktion foretaget af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. 

De to mænd og to kvinder, som er sigtet, skal have sat IT-udstyr, Apple TV og VR-briller til salg på en falsk Facebookprofil, hvor det lykkes dem at snyde købere for cirka 100.000 kroner i minimum 54 tilfælde.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse onsdag eftermiddag. 

Ifølge politiet er det lykkes personerne at snyde køberene ved at få dem til at overføre pengene, uden at fremsende varerne til køberne.

Sigtet for bedrageri

I pressemeddelelsen oplyser politiet, at anholdelserne er et resultat af længere tids efterforskning. Og at de ikke har yderligere kommentarer i sagen på nuværende tidspunkt.

Alle fire personer er sigtet for bedrageri og den ene af de anholdte vil blive fremstillet ved Retten i Næstved torsdag med krav om varetægtsfængsling.

Det er ikke første gang i år, at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi anholder personer for bedrageri omkring elektronik. 

Den 7. januar blev en 27-årig mand sigtet for bedrageri i sag om bedrageri med elektronik for 130.000 kroner.

Efter anholdelsen af den 27-årige mand, oplyste Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV2 ØST, at det er sjældent, at de sigter for bedrageri for så store beløb.