Fik sit ønske om en tatovering opfyldt - nu venter endnu en overraskelse for Benny

Lars Kure håber på at kunne arrangere en stor motorcykeltur for Benny Bantz, som ikke har lang tid tilbage at leve i.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Der kan jo komme mellem alt fra 50 til 200. Det kunne være virkelig sejt, hvis der kom 200.

Sådan lyder det fra pædagogen Lars Kure fra plejecentret Røjleparken i Fensmark. Han er nemlig ved at arrangere en motorcykeltur til september som en overraskelse for beboeren Benny Bantz, der ikke har lang tid tilbage at leve i - og som i øvrigt hverken har internet eller sociale medier og derfor ikke pludselig kan falde over denne historie.

- Så mødes vi der (ved Røjleparken, red.), og så står vi alle sammen på parkeringspladsen, når han kommer ud, og så klapper vi af ham. Der kommer nogle motorcykler med en siddevogn, man kan sidde i, og så kører vi i samlet trop til Præstø Havn.

quote Det er dejligt at få sådan et forhold til en som Benny

Lars Kure, pædagog

Benny Bantz har selv kørt meget på motorcykel førhen, og derfor tænker Lars Kure, at en motorcykeltur vil sætte et stort smil på læben.

- Det er jo, fordi Benny er hårdt ramt. Han har haft to hjerneblødninger, og han har kræft i maven, så det er jo hans efterår nu, forklarer Lars Kure.

Har fået opfyldt stort ønske

Lars Kure har allerede opfyldt et stort ønske for Benny Bantz i år. For få dage siden tog de sammen hen til en tatovør, hvor beboeren fik lavet sin første tatovering.

- Jeg skal have en tatovering. Der skal stå Bantz, lød det fra Benny Bantz, inden turen gik til den lokale tatovør i Næstved.

Idéen til tatoveringen fik Benny Bantz fra Lars Kure, som har flere tatoveringer. De to bruger meget tid sammen og har efterhånden udviklet et godt venskab.

Læs også
67-årige Benny har få måneder tilbage at leve i - nu har han fået opfyldt et sidste ønske
Læs også
67-årige Benny har få måneder tilbage at leve i - nu har han fået opfyldt et sidste ønske

- Det er dejligt at få sådan et forhold til en som Benny. Det er dejligt at kunne give dem det sidste i livet, så det ikke bare stopper, når de flytter ind. At de også har livskvalitet. Men det er hårdt, når de stiller træskoene, fortæller Lars Kure.

Hvis du vil deltage i motorcykelturen, har Lars Kure oprettet en begivenhed på Facebook til formålet.