¨

Elever fejrede sidste skoledag i trygge rammer

I Næstved blev der danset i gennem på Dyrskuepladsen, da der var sidste skoledag for kommunens afgangselever. Foto: Ida Kristensen

I Næstved blev sidste skoledag markeret med udklædninger og dans til en kæmpe fest på Dyrskuepladsen, som SSP i Næstved kommune stod bag.

På Dyrskuepladsen i Næstved var der dømt fest og dans, da omkring 1000 elever fejrede sidste skoledag. 

Det er SSP i Næstved Kommune, som for 13. gang har stablet arrangementet på benene. Kommunen får en stor hjælp fra cirka 70 frivillige forældre, som er med til at passe godt på de unge under festlighederne.

Arrangementet startede onsdag klokken 12.00, hvor det både var muligt at danse til musik fra en veloplagt DJ, prøve at bryde i sumobryderdragter og bokse mod hinanden.

Ifølge 15-årige Bella Juncker fra Lille Næstved Skole giver det god mening at lave en fælles fest for alle kommunens afgangselever.

- Jeg tror, det er en god måde at samle alle eleverne på, for så kan man måske møde sine nye klassekammerater, siger Bella Juncker, som skal starte på Næstved Gymnasium efter sommerferien.

Omkring klokken 17.30 døde musikken ud, hvorpå det var meningen, at eleverne skulle tage videre til mindre fester, som forældre havde arrangeret.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App