¨

Eksbetjent erkender sex med 14-årig dreng

Foto: TV ØST

En tidligere politimand fra Næstved er tiltalt for at have krænket ni ofre seksuelt. Han erkendte i går, at han flere gange har haft sex med en 14-årig dreng.

I alt 12 forhold er den tidligere politimand fra Næstved anklaget for. Det eneste grove forhold manden erkender, er, at han har givet en 14-årig dreng et blowjob i sin campingvogn. Det skriver Ekstra Bladet.

Manden betegnede i retten den 14-årige dreng som hans bedste ven. Men da anklageren spurgte ind til drengen, vidste den tiltalte ikke, hvad drengen lavede i sin fritid eller, hvor gammel drengen var.

Overgrebet skete, da manden skulle give drengen massage i sin campingvogn. Ifølge den tiltalte rørte han kun ved drengen og ikke omvendt. Drengen er et af i alt ni ofre, som manden er tiltalt for at have krænket seksuelt.

 

Tidligere dømt

Den tiltalte er for over 20 år siden blevet idømt en ubetinget fængelsstraf for lignende forhold mod mindreårige drenge på Sydsjælland. Dengang gjorde han tjeneste for politiet, men blev straks fyret, da han fik dommen.

- Det er ligegyldigt, om han får fire eller seks år. For fængsel hjælper jo åbenbart ikke på hans trang til drenge. Han bør i stedet have noget professionel behandling, siger moderen til en af de ni drenge til Ekstra Bladet.

Der ventes at blive afsagt dom i sagen på fredag.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App