¨

Drabs-tiltalt lækker fortrolige dokumenter fra fængslet

Foto: TV ØST

Politiet vil nu undersøge, hvordan en varetægtsfængslet, drabstiltalt mand kan lække fortrolige retsdokumenter til avis.

Skal undersøges

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi vil iværksætte en undersøgelse af, hvordan drabstiltalte Bo Madsen har kunnet omgå en besøgs- og brevkontrol og smugle fortrolige retsdokumenter ud fra sin celle i arresthuset i Helsingør.

Det sker, efter at avisen Sjællandske har fået tilsendt flere end 250 sider med alt fra Bo Madsens egne håndskrevne, dagbogslignende breve til fortrolige udskrifter af forhør af vidner fra retsbogen ved retten i Næstved.

Papirer skal bevise hans uskyld

Bo Madsen vil med sin forsendelse vise offentligheden, hvor spinkelt politiets grundlag er for at tiltale ham for det drab, der angiveligt skete 11. november 2010 i en feriehytte i Karrebæksminde.

Samtidig fortæller Bo Madsen i forsendelsen detaljeret om, hvorfor han netop ikke bør dømmes for at have dræbt sin samlever gennem 10 år - den forsvundne storsvindler Henrik Haugberg Madsen. Liget af Haugberg Madsen er aldrig blevet fundet, og Bo Madsen hævder selv, at Haugberg Madsen er flygtet til udlandet med en masse penge, hvor han har købt sig til en ny identitet.

Sjællandske vil i sin Næstved-udgave i dag for første gang præsentere Bo Madsens egne synspunkter om sagen, der foreløbig har kostet ham 15 måneders varetægtsfængsling.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App