Direktøren i Næstved Storcenter er fyret - tager det som en gave

Næstved Storcenter fik nye ejere og godt et år efter er Charlotte Swartzlose ikke længere direktør i Næstved Storcenter. Hun tager det som et pusterum

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Efter 15 år på posten som centerdirektør i Næstved Storcenter er Charlotte Swartzlose blevet fyret. Det skriver Sjællandske.

Meddelelsen kom onsdag i en pressemeddelelse udsendt af CBRE, som er administrationsselskab for ejeren af Næstved Storcenter, den amerikanske kapitalkæde Blackrock.

quote Hvornår får man mulighed for en pause midt i et meget travlt arbejdsliv? Jeg oplever mange, der går ned med stress og bliver syge. Så jeg vil benytte lejligheden til at slappe lidt af og passe haven

Charlotte Schwartzlose, forhenværende direktør, Næstved Storcenter

- Det er sket i gensidig forståelse, og det er et internt anliggende, siger direktøren i CBRE til Sjællandske.

- Vi har seks ansatte i vores administrationsselskab i Næstved Storcenter, så aftrædelsen har intet med Blackrock at gøre, siger Jacob Trolle.  

Kunne mærke at skilsmissen var på vej 

Blackrock købte storcentret i december 2017 af Dansk Supermarked.   

Den afskedigede direktør, Charlotte Schwartzlose, giver nu sit hjertebarn videre til en ny leder.

- Det er klart, at når der er en skilsmisse på vej, så har man længe kunnet mærke det i maven, fortæller hun til TV ØST.

- Centret er blevet solgt og har fået nye ejere. Jeg har været med i transformationsperioden, og der er nye måder at se tingene på. Derfor er det bedst, at vores veje skilles, fortæller Charlotte Schwartzlose.

- Vi har lavet en aftale, og vi vasker ikke tøjet offentlig, så nu ser jeg fremad, siger hun.

Vil arbejde frivilligt

Charlotte Schwartzlose er allerede begyndt at tænke fremad og lægge planer for fremtiden. I første omgang vil hun holde ferie, og så har hun planer om at arbejde frivilligt for Hestens Værn. Charlotte Schwartzlose er passioneret rytter og dommer i dressur, fortæller hun.

På lidt længere sigt håber Charlotte Schwartzlose, at hun fortsat kan arbejde her i regionen.

- På et tidspunkt må jeg så op på hesten igen og tænke på fremtiden. Men foreløbigt har jeg valgt at tage det her som en gave og et pusterum.