Den sidste slange har det godt

Efter en måned kan borgerne i Sandved nu endelig ånde lettet op. Den sidste af fem løsslupne slanger blev nemlig fundet i aftes.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En rød Panama Boa blev i aftes fundet i en lejlighed ved Sandved. Den blev med det samme bragt op til Uffe Vinther, som også tager sig af de tre andre slanger, der for en måned siden blev sat fri, af en mand der ikke kunne overskue at passe dem. En af de fem slanger døde i kulden.

Hun (slangen, red.) har det efter omstændighederne godt. Hun har ikke spist endnu, men boaslanger kan godt gå en rum tid uden mad. Så jeg håber hun får lyst til lidt, nu hvor der kommer ro på, siger Uffe Vinther.

Fundet i lejlighed
Dennis Deitz blev kontaktet af en kammerat, der havde fundet slangen. Han var bange for den, og derfor bad han Dennis Deitz om at køre den op til Uffe Vinther.

Jeg kørte ned og hentede den sammen med kammerat og kørte den direkte herop, så den kunne være sammen med sine slægtninge, siger Dennis Deitz fra Sandved.

Beholder slanger
Uffe Vinther har lavet en aftale med politiet og ejeren af slangerne om, at han indtil videre passer dem. Hvis ikke de finder et passende hjem til dem, så beholder Uffe Vinther og familien dem.

Jeg er meget fascineret af slanger og har haft nogle tidligere. Jeg vil ikke skræmme folk med slangerne, jeg synes bare det er et fantastisk dyr. De skal passes på og ikke bare et eller andet sted hen, hvor man ikke vil passe dem, siger Uffe Vinther.