¨

Danmarks billigste hus er solgt

Foto: TV ØST

69.900 kroner. Sådan lød den beskedne pris på en villa i Menstrup ved Næstved, der netop er blevet købt af en tømrermester.

Hvis du havde planer om at blive husejer for under 70.000 kroner, har du netop ladet en god chance passere. En villa på Bjergveg 8 i Menstrup ved Næstved, der ifølge Boliga.dk var det billigste hus i Danmark til salg i juli, er nemlig netop blevet solgt, skriver Sjællandske. Køberen er en tømrermester fra Næstved, der har betalt den fulde pris på 69.900 kroner. Det er dog ikke ligefrem nogen herregård, han har købt. Huset på 105 kvadratmeter er bygget i 1772 og trænger mildest talt til en kærlig hånd. Det har da heller ikke været nemt for ejendsomsægleren at få huset afsat.

- Det har ikke været en sjov opgave. Jeg har brugt meget tid og tonsvis af fremvisninger på det, og mange har faktisk troet, at de kunne flytte ind i det. Men nu er vi kommet igennem, og sælger er glad og tilfreds, siger Poul Mørck fra RealMæglerne Jensen & Co i Korsør, der aldrig tidligere i sin tid som ejendomsmægler har oplevet et så billigt hus.

Villaen blev oprindeligt kaldt for "Brudekammeret", fordi der tidligere har boet en kvinde, som syede brudekjoler. Nu er planen, at det det delvist nedrevne hus skal bygges op påny. Den nye ejer har allerede en tegning klar med et byggeprojekt, som er godkendt af kommunen.

 

00:20 Luk video
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App