Cykelentusiaster henter juletræer

Team Rynkeby Næstved er nok mest kendt for målet om at cykle til Paris til fordel for kræftsyge børn, men nu har de brugt de seneste 10 dage på at hente juletræer med samme formål for øje: at samle penge ind til børnene.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Denne sæsons deltagere på Team Rynkeby Næstved har for en stund stillet cyklerne fra sig. I stedet har de tilbudt at hente folks juletræer for 50 kroner, som går til Børnecancerfonden.

Normalt plejer Team Rynkeby at være kendt for deres gule cykler og hold fra hele landet, som hvert år bruger en uges tid på at cykle til Paris i forbindelse med Tour de France. Men de forskellige afdelinger finder også på andre initiativer for at samle penge ind til det gode formål, og i Næstved henter de altså de juletræer, som indtil for nylig stod så flotte og pyntede i hjemmene, men som nu har afjent deres formål.

- Vi har været i alt lige fra Vordingborg og Haslev til København - ja stort set hele Sjælland har vi været på for at hente træer, og vi gør det med glæde, siger Gitte Borgen Andersen fra Team Rynkeby Næstved.

Mandag den 4. januar er sidste mulighed for at få hentet sit juletræ af Team Rynkeby Næstved. Her kan du se, hvordan du får kontakt til dem.