¨

Brugsforening går shopamok

Foto: TV ØST

I Fensmark er det ikke kun folk der shopper i Superbrugsen. Brugsen er også gået shopamok i byen. De har indtil videre opkøbt senest ejendomme, senest det tidligere plejehjem.

Fensmarks Brugsforeningen har købt byens tidligere plejehjem, i alt for foreningen investeret i seks ejendomme i byen, for at undgå at byen ender i forfald.

- Hvis vi, som har midlerne kan se mulighederne i tomme ejendomme, så synes jeg også, at vi har en forpligtelse til at gøre noget, siger Formand for Brugsforeningen, Jens Frederiksen.

Brugsforeningen har blandt andet købt den gamle bank, der nu er blevet til et lægekontor, og det gamle fjernvarme hus er blevet lavet om til et fjernlager. Plejehjemmet er det endnu ikke en plan for, men én ting er sikkert, hvad der hjælper byen, hjælper også Superbrugsen.

- Vi har en interesse i at byen udvikler sig, for det skaber også en sund butik, og så er det klart, at hvis vi kan beboelse i det gamle plejehjem, så er det også mulige kunder for os, fortæller Formand, Jens Frederiksen.

Landsforeningen af Landsbysamfund har ikke tidligere oplevet at Brugsforeninger, så aktivt går ind og hjælper deres by. De håber andre vil se på Fensmark og følge med.

- Vi hilser det meget velkommen, vi har også lagt mærke til, at de også har et meget aktivt lokalråd, og det er også med til at give en aktiv Brugsforening. Siger Formand for Landsforeningen for Landsbysamfund, Ole Olsen.

02:13 Luk video

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App