¨

Black Cobra bandemedlemmer risikerer udvisning af Danmark

Foto: TV ØST

69 forhold. Så mange forbrydelser er seks medlemmer af Black Cobra anklaget for at have begået. Ud af de seks unge mænd, der lige nu sidder på anklagebænken ved Retten i Næstved, risikerer tre udvisning af Danmark. Mindst en af dem er tidligere straffet og leder af bandens sydsjællandske "afdeling".

Brud på narkoloven, våbenloven, fyrværkeriloven, brud på lægemiddelloven, brud på færdselsloven, diverse brud på straffeloven, vold og trusler om vold. Listen er lang, når Retten ved Næstved i dag tager hul på retsdag 13 i et stort sags-kompleks mod seks bandemedlemmer fra Black Cobra.

De seks anklagede er alle unge mænd - tre er af udenlandsk oprindelse, og tre er af dansk oprindelse. De anklagede er født i tidsrummet 1982 til 1990 og er altså mellem 28 og 20 år gamle.

De seks er blandt andet anklaget for at have været i besiddelse af og have videresolgt kokain og amfetamin, at have stjålet biler og kørt i dem uden kørekort og at have begået dokumentfalsk.

Sidst, men ikke mindst er to af de anklagede også sigtet for at have uddelt dummebøder i størrelsesordenen 150.000 kroner og tæsk. Den forurettede har ifølge anklageskriftet fået at vide, at "han jo bare kunne lave et bankrøveri for at skaffe pengene".

Der forventes at falde dom i sagen - og måske udvisning - den 20. maj. De restererende 13 retsdage i sagen ligger spredt ud over foråret.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App