Billetter til Melodi Grand Prix er populære - siddepladser blev solgt på få minutter

Fredag kl. 10.00 blev billetterne til Dansk Melodi Grand Prix sat til salg, og på få minutter var næsten alle siddepladserne solgt.

Man skulle være hurtig på tasterne, hvis man havde planer om at købe billetter til Dansk Melodi Grand Prix 2023. 

Det store musikshow skal næste år afholdes i Arena Næstved, og med plads til omkring 3.000 publikummer var der kamp om pladserne, da billetterne blev sat til salg fredag den 18. november kl. 10.00. 

quote Det er første gang, at vi er ude i stuerne hos en million danskere.

Jakob Brixvold, Arena Næstved

Stort set samtlige siddepladser var udsolgt på få minutter.

- Det er kæmpe stort. Det er hverken første eller sidste gang, vi laver et arrangement for det antal publikummer, men det er første gang, at vi er ude i stuerne hos en million danskere, så det er stort, siger Jakob Brixvold, der er direktør for Arena Næstved.

Heino
Læs også
Heino søgte jobbet som Melodi Grand Prix-vært som en joke
Heino
Læs også
Heino søgte jobbet som Melodi Grand Prix-vært som en joke

Værterne ved næste års Melodi Grand Prix er Tina Müller, der tidligere har været vært på showet, og komiker Heino Hansen, der er opvokset i Næstved.

Der er stadig ståpladser til salg, så hvis du har udholdende ben og et stort Grand Prix-hjerte, så er der stadig mulighed for at købe billet til musikfesten.

500 billetter til salg i Arena Næstved

Hvis man ikke ønskede at købe billetter online, så var der også en anden mulighed.

- I Arena Næstved havde vi 150 siddepladser og 350 ståpladser, som vi kunne sælge på stedet, så folk mødte op i morges og stod i kø, siger Mette Kaae, der er kommunikationschef i Arena Næstved, til TV2 ØST.

quote Da muligheden bød sig, så valgte vi at slå til.

Signe Ørby, Melodi Grand Prix-fan

En af dem, som mødte op for at købe billetter i Arena Næstved, var Signe Ørby fra Fuglebjerg. 

- Jeg er kæmpe Melodi Grand Prix-fan, så jeg ønskede mig billetterne i julegave. Vi regnede med, at der ville komme mange herhen, og man kan sige, at sidste år blev showet afholdt i Herning, og der er langt at tage hen, så da muligheden bød sig, så valgte vi at slå til, siger Signe Ørby.

De 500 billetter, som kunne købes i Arena Næstved, var reserveret til det fysiske billetsalg.

- Alle siddepladserne solgte vi meget hurtigt. Ståpladserne var ikke lige så populære, så dem fik vi ikke solgt alle sammen. Vi har nu valgt at lukke salget og sende de sidste ståbilletter tilbage til Ticketmaster, siger Mette Kaae.

Vilde vulkaner 2022
Læs også
Andreas Odbjerg skal spille på stor regional festival
Vilde vulkaner 2022
Læs også
Andreas Odbjerg skal spille på stor regional festival

Der buldrede Melodi Grand Prix- klassikere ud af højtalerne, mens de fremmødte ved Arena Næstved blev budt på kaffe, og de fik udleveret et nummer, så de kendte deres plads i køen.

- Dem i køen fik hurtigt ro på, fordi de fik et nummer, så vidste de på forhånd, om de var sikret en billet. Alt i alt var det vellykket at sælge billetter i arenaen, siger Mette Kaae.

Næste uge gentages successen, når billetterne til børnenes MGP bliver sat til salg. Her vil også omkring 500 billetter kunne købes ved at møde op i Arena Næstved.

Her kan du se indslaget om billetsalget til Dansk Melodi Grand Prix.