¨

Ambitiøs amerikaner skal forstærke Team FOG Næstved

Foto: TV ØST

Basketball-klubben Team FOG Næstved er måske rykket lidt nærmere mesterskabsdrømmen. Klubben har hentet den 25-årige amerikaner Michael Jr. Creppy - en spiller, som ikke mangler ambitioner.  

Et nyt ansigt var på basketball-banen i Næstved Hallerne i dag. I kampen om medaljer i Canal Digital Ligaen har Team FOG Næstved fået sig en ny amerikaner. Han hedder Michael Jr. Creppy og er allerede begyndt at drømme store drømme.

- Jeg forventer, vi vinder mesterskabet i denne sæson. Det gør jeg virkelig, siger Michael Jr. Creppy, kaldet Mike, til TV2 Øst.

Men forventningerne til amerikaneren, der er hentet ind fra den bedste britiske basketball-række, går også den anden vej rundt.

- Vi håber, han kan bringe noget stabilitet til holdet - især på spilfordelerpladsen, siger Team FOG Næstveds træner Geof Kotila.

Indtil videre er hverken træner eller holdkammerater blevet skuffet over den nye 25-årige spiller.

- Jeg synes, han passer fint ind. Han er en ung mand, som er villig til at lære. Det betyder meget, uddyber Geof Kotila, og holdets danske profil Peter Johansen supplerer:

- Han er en super rar fyr, som giver sig 100 pct. til træning.

Michael Jr. Creppy er selv glad for skiftet til den danske liga. Særligt én ting gjorde indtryk ved Danmark.

- Jeg opdagede, at alle taler engelsk. Det er godt for mig - for jeg kunne ikke engang tale dansk, hvis det handlede om at redde mit liv.

Team FOG Næstved ligger på nuværende tidspunkt nr. 3 i ligaen, otte point efter ligaens nr. 1 Svendborg Rabbits.

01:41 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App