¨

55-årig kvinde fik syv år for drabsforsøg

Foto: TV ØST

Landsretten har stadfæstet byrettens dom. Bent Laursens 55-årige tidligere samlever, får 7 års fængsel for drabsforsøg.

Østre Landsret stadfæstede i dag dommen over den nu 55 år gamle kvinde fra Gedser, der for to år siden kom i søgelyset efter et mordforsøg med en kniv på sin 66-årige samlever fra Næstved. Den endelige dom lyder på syv års fængsel til kvinden.

Og den dom var ventet hjemme hos kvindens offer, Bent Laursen, som fulgte med i dommen fra sit hjem i Næstved.

- jeg er glad og lettet, og jeg synes, det er rimeligt, at hun fik den samme dom som i byretten. Nu kan jeg få lagt låg på det hele, siger Bent Laursen til TV2 Øst.

Tidligere har den 55-årige været sat i forbindelse med tre andre dødsfald. Det drejer sig om hendes svigermor, hendes mand og hendes lejer. Hun var mistænkt for at have dræbt dem ved brug af morfin, men da ligene var kremeret, var det ikke muligt at undersøge nærmere, og politiet droppede derfor sagen.

Kvinden var overrasket over drabsforsøgsdommen i dag, mens hendes forsvarer, Henrik Stagetorn, kunne tage til efterretning, hvad retten lagde til grund.

- Jamen, man vurderede, at de her knivstik var tilføjet offeret med henblik på, at han skulle dø, og så lagde man også til grund, at der havde været en forudgående planlægning ved, at man havde givet offeret morfin med henblik på, han skulle blive sløvet, forklarede Henrik Stagetorn efter domsafsigelsen.

Da sagen ikke er af principiel karakter, kan kvinden ikke anke yderligere.

- Min klient er som sagt overrasket, men sagen slutter nu. Nu må hun videre, lød det i dag fra Henrik Stagetorn.

01:37 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App