¨

49-årig uden for livsfare efter frontalt sammenstød

Den kvæstede mand, der onsdag morgen stødte frontalt sammen med en anden personbil på Vordingborgvej, er nu uden for livsfare. 

00:23

To biler stødte frontalt sammen ved Rettestrup syd for Næstved på landevejen mellem Næstved og Vordingborg Video: René Lind - Lind Foto

Onsdag morgen stødte to personbiler frontalt sammen på Vordingborgvej ved Rettestrup syd for Næstved. Føreren af den ene bil blev så alvorligt kvæstet, at han blev fløjet til Rigshospitalet med lægehelikopter, hvor han blev opereret.

Den kvæstede mand, der er 49 år og fra Vordingborg, meldes nu uden for livsfare. Det oplyser vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falster Politi til TV2 ØST torsdag morgen.

Vi laver nu undersøgelser på stedet og af køretøjerne for at finde ud af, hvorfor de to biler stødte sammen

Lars Westerweel, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Politiet oplyser yderligere, at føreren af den anden bil, der også er en mand, er blevet indlagt på Slagelse Sygehus.

- Jeg kender ikke tilstanden på den mand, der er indlagt på Slagelse Sygehus. Jeg har ingen oplysninger om, hvad han har pådraget sig af skader, fortæller Ole Hald, vagtchef ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Ulykken skete kort før klokken 9 onsdag morgen, hvor de to personbiler kørte frontalt ind i hinanden.

- Vi laver nu undersøgelser på stedet og af køretøjerne for at finde ud af, hvorfor de to biler stødte sammen, fortalte vagtchef Lars Westerweel onsdag.

Årsagen til ulykken kendes stadig ikke.  

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App