¨

37-årig dømt for trusler: "Jeg ringer til mine venner og nakker dig"

- Jeg kan huske dig fra Bilka. Det er mig, du tog i at stjæle et mobilcover. Jeg ringer til mine venner og nakker dig. Jeg nakker dig, din perker, lød truslerne fra den 37-årige mand. Foto: TV ØST

En 37-årig mand rendte tilfældigt ind i butiksdetektiven, som tidligere havde fanget ham i at stjæle. Men det var ikke et glædeligt gensyn for tyven.

En 37-årig mand blev forrig år fanget i at stjæle et mobilcover fra Bilka i Næstved Storcenter. 

Det var en butiksdetektiv, som snuppede han i at have lidt for lange fingre, derfor var det ikke et glædeligt gensyn, da de to tilfældigt stødte ind i hinanden. 

Det skriver Sjællandske. 

- Jeg kan huske dig fra Bilka. Det er mig, du tog i at stjæle et mobilcover. Jeg ringer til mine venner og nakker dig. Jeg nakker dig, din perker, lød truslerne fra den 37-årige mand. 

Sagen var for retten i Næstved tirsdag, hvor manden nægtede sig skyldig. Han forklarede ifølge avisen, at han bare ville tale med butiksdetektiven, som han havde følt sig provokeret af. 

Den 37-årige mand blev dømt for trusler - men ikke vidnestrusler, som anklageren ellers havde krævet. Han blev idømt 20 dages betinget fængsel med vilkår om 40 timers samfundstjeneste. 

Han valgte at modtage dommen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App