22-årig erkender at have uddelt farlige stoffer

En lokal mand erkendte i dag over for politiet, at det er ham, der tilbød stoffer til unge i Næstveds natteliv. De unge måtte efterfølgende indlægges.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Tre unge mænd og en pige blev natten til lørdag tilbudt en læskedrik, hvor der var kommet narkotiske stoffer i. Bagmanden er en 22-årig lokal mand fra Næstved, som i dag har erkendt over for politiet, at det var ham, der tilbød de unge narkoen.

- Han har erkendt, at det var ham. Den 22-årige er til gengæld sikker på, at de unge mennesker vidste, hvad det var de drak, da han tilbød dem flasken med narkotika. Den unge mand er nu løsladt, og nu må vi se, hvordan det retslige efterspil bliver, siger Kenneth Pedersen, der er Vagtchef hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i dag til TV2 Øst.

Kun to drak af flasken

Den 22-årige fortalte i dag til politiet, at to af de unge drak af flasken. Alle fire unge blev imidlertid alle indlagt, efter de havde drukket af læskedrikken, som var tilsat et stof kaldet ”hætter”, som også går under navnet Fantasy. Stoffet er kendetegnet ved at være en såkaldt festnarko.

Drak selv af flasken

Den 22-årige mand, der kommer fra lokalområdet, drak også selv af flasken, men uden at blive dårlig. Han blev anholdt i Jernbanegade i nat. Politiet har fortsat sigtet den 22-årige for at have sat de unges liv i fare, da han tilbød dem narkoen.