¨

150 gymnaster får BonBon-landstur aflyst

Foto: TV ØST

En tur til BonBon-Land er aflyst for 150 gymnaster. Forældrene raser over forlystelsesparkens direktør, men han siger, at det er gymnastikforbundets skyld.

Vreden fra en række forældre til gymnastikbørn vælter ned over BonBon-Lands direktør Thomas Jellum. Forældrene er sure over, at lørdagens tur for 150 gymnaster til forlystelsesparken er aflyst, men Thomas Jellum afviser, at det er hans skyld, skriver Sjællandske.

Han siger til avisen, at der var aftalt mellem BonBon-Land og Danmarks Gymnastik Forbund (DGF), at 50 gymnaster fra Sjælland og Lolland-Falster skulle gratis ind i parken, men at forbundet pludselig ville have 250 flere ind.

Hurtigt ude

Og noget tyder på, at gymnastikforbundet måske har været lidt for hurtigt ude. En kilde fra forbundet siger, at der blev sendt en mail til medlemmerne om turen til BonBon-Land, og at så mange meldte sig til, at forbundet efterfølgende måtte ned og forsøge at forhandle sig frem til flere fribilletter, men at forlystelsesparken ikke ville gå med til det.

Thomas Jellum siger til avisen, at han opfordrer de enkelte gymnastikforeninger til at kontakte BonBon-Land, og at det nok skal lykkedes at finde en løsning, men at det skal være uden om DGF.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App