150 gymnaster får BonBon-landstur aflyst

En tur til BonBon-Land er aflyst for 150 gymnaster. Forældrene raser over forlystelsesparkens direktør, men han siger, at det er gymnastikforbundets skyld.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Vreden fra en række forældre til gymnastikbørn vælter ned over BonBon-Lands direktør Thomas Jellum. Forældrene er sure over, at lørdagens tur for 150 gymnaster til forlystelsesparken er aflyst, men Thomas Jellum afviser, at det er hans skyld, skriver Sjællandske.

Han siger til avisen, at der var aftalt mellem BonBon-Land og Danmarks Gymnastik Forbund (DGF), at 50 gymnaster fra Sjælland og Lolland-Falster skulle gratis ind i parken, men at forbundet pludselig ville have 250 flere ind.

Hurtigt ude

Og noget tyder på, at gymnastikforbundet måske har været lidt for hurtigt ude. En kilde fra forbundet siger, at der blev sendt en mail til medlemmerne om turen til BonBon-Land, og at så mange meldte sig til, at forbundet efterfølgende måtte ned og forsøge at forhandle sig frem til flere fribilletter, men at forlystelsesparken ikke ville gå med til det.

Thomas Jellum siger til avisen, at han opfordrer de enkelte gymnastikforeninger til at kontakte BonBon-Land, og at det nok skal lykkedes at finde en løsning, men at det skal være uden om DGF.

play
Skyderi Holbæk 23. januar 2021

Tre mænd sigtet for drabsforsøg efter skyderi i Holbæk

play
asdadeq3e412

Sygeplejersker knokler: Tandlæger og konsulenter må hjælpe til på coronaafsnit

play
Cello-skole

Unge talenter øver på Stevns - spiller klassisk musik for køerne

playliveblog
Coronavirus

Seneste nyt om coronavirus: Positivprocenten er den laveste siden september

play
Skyderi i Holbæk 24. januar 2021

Skyderi i Holbæk - tre mænd anholdt

Se flere