10.000 fribilletter skal sikre tilskuere til lokalopgør

Et sponsorudvalg i Næstved forsøger at slå sæsonrekord i antal tilskuere i 1. divisionskampen mellem Næstved og Nykøbing F. søndag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Søndag eftermiddag brager Næstved BK sammenmed Nykøbing FC på Næstved Stadion.

- Det bliver et brag af en kamp. Det er det tætteste, vi kan komme på et lokalopgør i 1. division, siger Christian Greve, som er medlem af Sponsorudvalget i Næstved BK.

Forud for kampen er 10.000 fribilletter sat i omløb for at trække godt med tilskuere til kampen.

quote Der er jo ikke noget bedre tidspunkt at støtte Næstved på i øjeblikket - med en lidt presset situation pointmæssigt, og de har lige fået ny træner, og så skulle vejret jo blive dejligt,

Christian Greve, medlem af Sponsorudvalget, Næstved Boldklub

Det har klubben prøvet en gang før. Det var da Næstved spillede i 2. division.

4000 tilskuere vil give sæsonrekord

- Vi ville prøve at slå rekorden for den mest sete kamp nogensinde i 2. division. Og det lykkedes dengang. Det var mod Næsby, og der kom omkring 3600 tilskuere eller noget i den stil, siger Christian Greve og fortsætter:

- Efter vi rykkede op i 1. division, har vi hele tiden gået og summet over, hvordan vi kunne slå den mest sete kamp i 1. division. Det er jo nok svært, for AGF er jo med, men vi kunne prøve at gøre det til den mest sete kamp i år, og det vil vi gøre.

Hvis der kommer 4.000 tilskuere til kampen søndag er sæsonrekorden hjemme.

Det virker måske optimistisk at tro, at lokalopgøret kan trække så mange tilskuere, men Christian Greve tror på det:

- Der er jo ikke noget bedre tidspunkt at støtte Næstved på i øjeblikket - med en lidt presset situation pointmæssigt, og de har lige fået ny træner, og så skulle vejret jo blive dejligt, siger han til TV ØST.

Alle kan få frbilletter

Klubben samarbejder med modstandernes fanklub om initiativet.

- De har fået nogle biletter, og de har fået nogle gode forhold på stadion, så vi forventer rigtig mange Nykøbing Fans – i hvert fald en 5-600, siger Christian Greve.

Selvom Næstved Boldklub ikke får entréindtægter ind i morgen, så behøver det ikke være et dyrt initiativ for klubkassen, mener Christian Greve:

- Der bliver forhåbentlig solgt lidt flere grillpølser og sodavand og øl. Vi  har så lavet et godt samarbejde med Royal Unibrew, hvor de første 1000, der køber en øl får en pose chips, fortæller han.

Hvis du vil have fat i en af de mange fribilletter, så tjek Næstved Boldklubs facebookside for at se hvor, du kan få fat i dem.