¨

Serie Mit kæreste eje

28:41

Dette afsnit

Mit Kæreste Eje - Plejehjemmets Venner

14/11/2016

Et loppemarked afholdt af Plehjemmets Venner i Kirke Stillinge, skaber økonomiske grundlag for ekstra oplevelser for beboerne på byens plejehjem. Sille får tid til at se nærmere på loppetingene, inden turen går til forsamlingshuset hvor Steffen er klar.

Danmark bugner af sjove gamle ting og smukke antikviteter, og de fleste seere har et eller andet klenodie stående fremme til pynt eller gemt godt af vejen i kommodeskuffen. Nogle af dem kan du se i Mit kæreste Eje. Et loppemarked afholdt af Plehjemmets Venner i Kirke Stillinge, skaber økonomiske grundlag for ekstra oplevelser for beboerne på byens plejehjem. Sille får tid til at se nærmere på loppetingene, inden turen går til forsamlingshuset hvor Steffen er klar.

Regionen bugner af sjove gamle ting og smukke antikviteter. Nogle af dem kan du se i Mit kæreste Eje. I hvert program viser nogle seere deres kæreste eje frem og fortæller lidt om baggrunden - hvis de kender den. Vurderingschef Steffen Dinesen supplerer oplysningerne og giver en kontant vurdering af genstanden.

Mit kæreste eje sendes på TV ØST hver mandag kl. 19.50.

Afsnit

Alle serier A - Å