¨

Serie Mit kæreste eje

27:09

Dette afsnit

Mit Kæreste Eje - Kählers hjemby

05/12/2016

Steffen Dinesen lader hurtigt en bemærkning falde om at man godt kan se at vi er i Næstved, Kählers hjemby. Birhte er første gæst, og hun har en fin kande af keramiker Arne Bang med. Den har intakt flethank, hvilket er med til at højne værdien.

Danmark bugner af sjove gamle ting og smukke antikviteter, og de fleste seere har et eller andet klenodie stående fremme til pynt eller gemt godt af vejen i kommodeskuffen. Nogle af dem kan du se i Mit kæreste Eje. I Næstved lader Steffen Dinesen hurtigt en bemærkning falde om at man godt kan se at vi er i Næstved, Kählers hjemby. Birhte er første gæst, og hun har en fin kande af keramiker Arne Bang med. Den har intakt flethank, hvilket er med til at højne værdien.

Regionen bugner af sjove gamle ting og smukke antikviteter. Nogle af dem kan du se i Mit kæreste Eje. I hvert program viser nogle seere deres kæreste eje frem og fortæller lidt om baggrunden - hvis de kender den. Vurderingschef Steffen Dinesen supplerer oplysningerne og giver en kontant vurdering af genstanden.

Mit kæreste eje sendes på TV ØST hver mandag kl. 19.50.

Afsnit

Alle serier A - Å