Haps! Se seernes flotte billeder

Det er endnu engang væltet ind med flotte billeder fra vores seere, der blandt andet har fanget en koikarpe, storke og sommerfugle med kameraerne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Naturen trækker linserne til i denne fine sommertid. I Gierslev ved Slagelse har Marianne Larsen fået et pletskud af havedammen, hvor en åkande endelig er sprunget ud. Det behagede tilsyneladende koikarpen i dammen, som ser ud til at have lyst til at tage en bid af den.

Ved Kyse Skov på Sydsjælland har Niels Møller fotograferet en flok storke i høstmarken, og overalt har de mange insekter fascineret seerne, som er kommet rigtigt tæt på nogle af dem.

For eksempel har Betty Petersen fra Nørre Alslev zoomet helt ind på en grøn gulsbasse, og John Garodkin har indfanget en poppelsommerfugl med linsen.

Nyd billederne!

De øvrige fotografer er:

5: Min hverdag foregår pt. på Skarresø Camping i Jyderup, hvor jeg får taget en masse naturbilleder.
Bodil Cichos Nielsen

6: Poppelsommerfuglen hører til vores store, flotte Aftensværmere (bl.a. Ligustersværmer og Dødningehoved). Sådan set er den ikke så sjælden, og larven kan ofte findes. Derimod er imago (den voksne sommerfugl) lidt af en sjældenhed. Den lever kun 4-5 dage, hvor den ikke indtager føde, men “kun parre sig”. Således lever den det meste af sit liv som æg og larve. Vi havde en aften (d. 8. august) ikke fået slukket vores udendørslys, og om morgenen sad den sammen med andre natsværmere og ventede på, at det igen skulle blive nat.
John Garodkin

7: Der høstes med det store skærebord på Kaldredgårdens marker ved Bregninge.
Tom Trædmark Jensen

8: Heste ved Kårup Bakker.
Conny K. Hansen

9: Der er ikke meget  plads, når de store maskiner kommer - Kårup.
Conny K. Hansen

10: Jeg kom tilfældigvis cyklende forbi. Der var "nye ejere-hygge" med pølser og fadøl og musik til alle i forbindelse med, at Maribo-grillen på Rødbyvej ved Kidnakken nu hedder Cafe Friis.
Alex Sørensen

11: Det er så skønt at se, hvordan insekterne boltrer sig i blomsterne, især synes jeg, at den grønne gulsbasse er så flot, den skifter farver i solen, ligner næsten en ædelsten.
Betty Petersen, Nørre Alslev

12: Jørgen Palm fra Sjunkeby ved Nakskov fik i forbindelse med sin 80 års fødselsdag besøg af sin gamle Scania fra 1978 i nye klæder. Han kørte i den fra ny, til han stoppede på arbejdsmarkedet.  Venligst udlånt af Pouls Bremseservice.
Bent Isser Jensen