¨

Fastelavn i regionen: Udklædte prinsesser og superhelte

01:09

Der er blevet slået katten af tønden rigtig mange steder i regionen, og her kan du se et lille udpluk fra nogle af stederne.

I Hyllested var der fastelavn i weekenden, og her slog de mindste på deres papirstønde. Foto: Susanne Knudsen - Dalmose

1 af 2

Fastelavn vil ingen ende tage, og vi har modtaget utrolig mange billeder og videoer af store og små i flotte og farverige kostumer.

Til årets fastelavnsfest i Børnehuset Troldehaven i Neder Vindinge var børnehavebørn klædt ud som prinsesser, pirater og forskellige supermænd. Og børrnene lagde alle kræfter i, da der skulle slåes katten af tønden.  

- Vi fik kåret kattekonger og kattedronninger i alle teams, skriver Anita Pedersen.

I Privatskolen Nakskov blev fastelavn markeret ved, at der var tøndeslagning for skolens elever fra 0. og 1. klasse. 

Derefter var der en masse aktiviteter som dans med balloner og catwalk, hvor man kunne vise udklædning frem for de andre elever. Bagefter var der fastelavnsboller til alle, skriver Gitte Andersen til os. 

I Høng Centret kunne børn og voksne også deltage i tøndeslagning forleden. Det var arrangeret af Høng Centret, Sparekassen Sjælland og SuperBrugsen ifølge Frans Thomsen. 

I weekenden havde Hyllested Landsbyråd også arrangeret fastelavnsfest for de interesserede. Her deltog omkring 40 børn og voksne i udfordringen, om at få de tre tønder slået ned. Det gik dog hurtigst for de voksne, selvom tønden havde stået i vand hele natten. Det fortæller Susanne Knudsen. 

MIN HVERDAG

’Min hverdag’ er indslag, artikler og Facebook-opslag lavet af video og billeder, som TV ØST-brugere har indsendt til redaktionen fra deres hverdag.

Du kan også dele din hverdag med TV ØST. Send video og billeder til os via upload.tveast.dk.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App