Fastelavn i regionen: Udklædte prinsesser og superhelte

Fastelavn vil ingen ende tage, og vi har modtaget utrolig mange billeder og videoer af store og små i flotte og farverige kostumer.

Tema: Min hverdag
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Til årets fastelavnsfest i Børnehuset Troldehaven i Neder Vindinge var børnehavebørn klædt ud som prinsesser, pirater og forskellige supermænd. Og børrnene lagde alle kræfter i, da der skulle slåes katten af tønden.  

- Vi fik kåret kattekonger og kattedronninger i alle teams, skriver Anita Pedersen.

I Privatskolen Nakskov blev fastelavn markeret ved, at der var tøndeslagning for skolens elever fra 0. og 1. klasse. 

Derefter var der en masse aktiviteter som dans med balloner og catwalk, hvor man kunne vise udklædning frem for de andre elever. Bagefter var der fastelavnsboller til alle, skriver Gitte Andersen til os. 

I Høng Centret kunne børn og voksne også deltage i tøndeslagning forleden. Det var arrangeret af Høng Centret, Sparekassen Sjælland og SuperBrugsen ifølge Frans Thomsen. 

I weekenden havde Hyllested Landsbyråd også arrangeret fastelavnsfest for de interesserede. Her deltog omkring 40 børn og voksne i udfordringen, om at få de tre tønder slået ned. Det gik dog hurtigst for de voksne, selvom tønden havde stået i vand hele natten. Det fortæller Susanne Knudsen. 

MIN HVERDAG