Kommune erkender problemer på Tornhøj

Der skal strammes op på bostedet Tornhøj i Jyderup, viser Holbæk Kommunes interne gennemgang af problemerne på bostedet.

Tema: Massive svigt på bostedet Tornhøj
uniE095 Mere om tema
Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den interne kommunikation på bostedet Tornhøj i Jyderup skal strammes op – og den faglige profil skal skærpes.

Sådan lyder den første del af en intern gennemgang af forholdene på bostedet Tornhøj, som Holbæk Kommune har indledt.

Den interne gennemgang af forholdene på bostedet Tornhøj blev indledt i sidste uge, efter TV2 ØST havde sat fokus på en række sager fra bostedet – blandt andet forhold, der efter alt at dømme førte til en beboers død.

Og der er brug for en bedre intern kommunikation på bostedet og en større faglighed, lyder de første konklusioner på arbejdet, oplyser Holbæk Kommune i en pressemeddelelse.

- Ud fra de første resultater kan vi se, at vi skal have større ledelsesmæssigt fokus på en række ting. Det er især intern kommunikation og den faglige balance i forhold til de målgrupper, som vi har. Der er desuden også brug for mere specialviden i takt med, at målgrupperne ændrer sig, fortæller direktør Kenn Thomsen fra Holbæk Kommune.

- Vi har mange beboere med særlige behov, og derfor skal vi også blive mere og mere professionelle i vores interne kommunikation.  Så det er et par af de ting, som vi nu graver dybere i. Det er svært for mig at give flere konkrete eksempler, før vi har taget det næste spadestik. Vi er dog på vej til at få et mere klart billede, fortæller Kenn Thomsen.

Den interne undersøgelse ventes afsluttet i august måned. I næste uge er pårørende, tidligere og nuværende medarbejdere desuden indbudt til fokusgruppeinterviews.  De er inviteret for at bidrage til en anden undersøgelse, som kommunen ønsker at foretage.

 

[cke_placeholder_file:{"type":"video","id":"126788","title":"","caption":"%C2%A0","alignment":"full"}]