I Køkkenet - Perlehøne med dampet grønt

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Mads Gudiksen er i køkkenet med kokken David Jensin.

Tilslut et gensyn med Mad med mere, hvor Mads Gudiksen besøger et af regionens spisesteder.

OPSKRIFT:
4 perlehønebryster
12 mini fennikel
12 mini majroer
12 mini squash

25 gr smør
1-2 dl vand

2 dl hvidvin
2,5 dl fløde
2 tsk grov whiskey sennep

Krydderurter
olivenolie

Skyl og rens fennikel, minisquash og majroer Skær dem ud.
Perlehønebrysterne steges gyldne på panden i lidt oliven olie.
Steg dem i herefter færdige i ovnen i ca 20 min ved 200 grader
Brug afkoget på panden til at stege de halverede minisquash af i.

Steg fennikel og majroer af på en anden pande. Tilsæt smør og vand og de stegte minisquash. Vær opmærksom på at de ikke må koge ud, men stadig skal have noget bid

Hæld nu hvidvin på den første pande og lad det reducere til ca halvdelen.
Tilsæt fløde og lad den koge op. Smag saucen til med sennep og lad herefter saucen koge ind til ønsket konsistens. Rør afkoget fra perlehønerne i ovnen i saucen til sidst.

Anret de møre grøntsager i en dyb tallerkenen med perlehønebrystet ovenpå, evt delt i to. Pynt med krydderurter og hæld saucen rundt om.


Nyhedsoverblik