I "Mad med Mere" besøger Mads regionens kroer, restauranter, caféer, cafeteriaer med mere.
Der findes hundredevis af spisesteder i regionen, men hvad for noget mad laver de, hvem står bag og hvad passer lige til din smag og dit humør?
Grydekyllingen "Holger "
En hel kylling
1 bdt persille
1 bdt timian
1 knoldselleri
2 scalotteløg
1-2 fennikel
1 øko citron
1 porre
1 glas soltørret tomat
1/2 liter vand
Salt og peber
1 bakke rosenkål
1 rødt æble
Skyl kyllingen indvendig og kom persille ind i
Fjern skræl fra knoldselleri og skær den i grove tern Skræl to scalotteløg og skær dem i store stykker Fennikel skæres ud
Kyllingen brunes på alle sider i olivenolie. Drys salt og peber på Grøntsagerne kommes på og steger med- tilføj mere salt og peber Riv citronskal ud over og drys grofthakket timian i Hæld vand over
Lad kyllingen simre i en time og tyve minutter cirka -med låg på gryden
Rens porren godt og del den i grove stykker
Halvver rosenkål, fjern de yderste blade og den lille del af stokken
Kom porren og soltørrede tomater i ca 5 minutter før kyllingen er færdig
Sauter kålen af i lidt olie på en pande
Snit æbler og persille og drys det over kålen umidelbart inden servering
Anret kålen med grøntsager ved siden af, lidt sauce fra gryden og skær et stykke kylling ud.
I "Mad med Mere" besøger Mads regionens kroer, restauranter, caféer, cafeteriaer med mere.
Der findes hundredevis af spisesteder i regionen, men hvad for noget mad laver de, hvem står bag og hvad passer lige til din smag og dit humør?