Orientalsk poussan
OPSKRIFT:
Orientalsk poussin
2 poussiner
½ pk. nudler
3 scalotteløg
2-3 spsk. chili olie
4-5 spsk. mirabelle sirup
100 gr. thai asparges
50 gr. radisespirer
2 forårsløg
2 spsk. mangochutney
Frisk koriander til pynt
Groft salt
Start med at skære lårene af poussinerne. Skær derefter brysterne fri.
Steg lårene af i chiliolien på svag varme et par minutter og krydr med salt.
Kom dem op i ildfast fad og kom sirup over. Steg færdig i ovnen på 200 gr. i ca. 15 min. Steg derefter brysterne af på panden, krydr med salt, kom sirup over og lad det simre ved svag varme.
Kog nudlerne møre, som anvist på pakken.
Skær aspargesene ud i mindre stykker. Kom dem i en skål og vend radisespirer op i. Skræl scalotteløg og snit dem i fine løgringe. Snit også forårsløgene fint og vend dem i salaten. Kom en smule chiliolie over og drys med salt. Hak frisk koriander henover.
Kom mango chutneyen i bunden af tallerkenen. Kom nudlerne henover, derefter salaten. Læg så lårene på og skiver af brysterne.
Pynt med koriander.
31/3/2017