Serie
Mad med Mads og David

Limousinebøf på grill



OPSKRIFT:
Mørbrad på grill med tomatsalat-sauce

2 store bøffer af oksemørbrad
5-6 tomater
2 banan-scalotteløg
Frisk basilikum
2 spsk. olivenolie
1 spsk. hvid balsamico eddike

4 små gulerødder med top
1-2 tsk. grov sennep
Smag til med salt og peber


Fjern toppen af gulerødderne og skræl dem og skyl dem.
Del dem i kvarte på den lange side.

Fjern stilken og kernerne fra tomaterne og skær dem ud i bitte små tern.
Hak basilikum groft.
Rør olie og eddike i. Skræl løgene og hak dem fint, bland dem i.

Grill bøfferne som ønsket.

Grill gulerødderne møre og vend dem i lidt sennep og hakket basilikum.

Kom “saucen” i bunden af tallerkenen, stænk lidt olie udover. Skær bøfferne ud og anret ovenpå.
Pynt med gulerødderne ovenpå.
31/7/2020

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.