¨

Serie Mad med Mads og David

27:55

Dette afsnit

Kylling med Kokosmælk + Vig Bio

29/03/2013

Vig Bio vil gerne gøre biografoplevelsen større. Derfor har de allieret sig med gourmet-kokken Jens Larsen, som driver biografens cafe. Bagefter skal vi i køkkenet med David Jensin på Møn.



OPSKRIFT:
Kylling i peanut sauce


4 kyllingbryster
2 røde peber frugter
2 bdt springløg
4 scalotteløg
1 lille stykke ingefær
2 ds kokosmælk
1 glas peanutbutter
Salt og peber

2 hjerteblads salathoveder
2 æbler
1 bdt kørvel

Skær kylling i strimler

Skær springløg, scalotteløg, peberfrugt og ingefær i mindre stykker.

Steg kyllingen af på panden så den får en stege skorpe, steg dernæst grøntsagerne af. Kom alle ingredienser op i en gryde og kom kokosmælk og peanut butter over. Lad det simre ved svag varme Smag til med salt og peber

Lav en salat af hjerteblad, æble og kørvel.

Kokken David Jensin laver nem, inspirerende mad mens køkkenskriveren Mads Gudiksen står i vejen. Udgangspunktet er råvarer Mads har hentet i lokalområdet og resultatet er ”mumsfilibaba”, som fotografen Mika plejer at sige.

Afsnit

Alle serier A - Å