Virksomheder inviterede til Open Holeby

Erhvervspark Lolland og Højbygård Papirfabrik lagde lørdag lokaler til, da der blev afholdt Open Holeby.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Erhvervspark Lolland og Højbygård Papirfabrik lagde lørdag lokaler til, da der blev afholdt Open Holeby, hvor der også deltog andre små og store virksomheder i lokalområdet.

Bente Sonn fra Holeby var forbi Holeby Open:

- I Erhvervspark Lolland hørte vi foredrag om verdens bedste dieselmotor, der tidligere blev produceret på stedet; men nu kun prøvekøres her. På Højbygård Papirfabrik var der foredrag af Visual Climate Center, der har til huse der. Foredraget understøttedes af den kæmpe, dynamiske, animerede globe - den ene af de 7, der findes i Europa. Jeg gik derfra meget klogere - og en del mere utryg ved menneskenes fremtid. Så var det rart at komme ind i en anden hal og møde skovbørnehaven og deres hjemmelavede instrumenter og helt ud på udendørsområdet, hvor man kunne møde et svævefly fra den lokale klub, skriver Bente Sonn fra Holeby i en mail til TV ØST - og tilføjer:

- Hele dagen var overvældende med alle de engagerede aktører, hvoraf jeg kun har nævnt en håndfuld, skriver hun.

Bente Sonn har oploadet videoen nedenfor, hvor det kan ses at globen drejer, Skovbørnehavens instrumenter og svæveflyet, hvor et stolt barn har fået plads i cocpittet:

Bente Sonn er medlem af ØSTHOLDET. Læs mere om ØSTHOLDET - KLIK HER