Ung mand fløjet på Riget efter soloulykke

En ung mand er tirsdag eftermiddag fløjet på Rigshospitalet. Han blødte kraftigt fra hovedet, men ser umiddelbart ud til at være sluppet heldigt fra soloulykken

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Brandfolk og paramedicinere rykkede tirsdag eftermiddag ud til en voldsom ulykke på Langøvej. Her var en ung mand kørt galt 500 meter fra hvor Kappelvej møder landevejen.

- Det var umiddelbart en voldsom ulykke, men det ser ud til, at han slipper heldigt fra den. Han var kommet forkert ud af et sving og har måske haft for meget fart på, så han landede 50-100 meter inde på en mark og er rullet rundet flere gange, fortæller Martin Mikkelsen, der er indsatsleder ved Lolland Brandvæsen.

Kravlede selv ud

Den unge bilist havde selv forsøgt at komme ud af bilen og blev hjulpet af nogle tililende vidner, der fik ham hevet helt ud. Efterfølgende kom brandvæsnet og paramedicinerne til stedet.

- Paramedicinerne ringede efter en helikopter - formentligt på grund af afstanden, og så blødte han kraftigt fra hovedet. Deres umiddelbare vurdering var dog, at han var sluppet heldigt fra ulykken, og at han havde gode chancer for at slippe uden mén, lyder det fra Martin Mikkelsen.