¨

Tiger flåede barnevogn af families bil

Foto: TV ØST

Ferieudflugten til Knuthenborg Safaripark blev langt fra stille og rolig for en familie, hvis bil blev angrebet af tiger, mens de sad i den.

Thomas Malthesen og hans kone og 2 børn fik sig noget af en forskrækkelse, da de besøgte Knuthenborg Safaripark. Det skriver avisen B.T. på sin hjemmeside.

Familien var kørt ind i det indhegnede område, hvor tigrene befinder sig, men da de skulle til at køre ud, gik en af tigrene pludselig til angreb.

Thomas Malthesen nåede at tænke, om det var hans 1-årige datter, dyret gik efter, idet tigeren røg op ad bilen.

- Jeg dytter i hornet, men den sætter forpoterne op på kofangeren og flår barnevognen af, fortæller han til avisen.

Satte tænderne i dæk

Barnevognen sad fast på kofangeren, og tigeren flåede både den og nummerpladen af, hvorefter den satte tænderne i barnevognens dæk.

- Vi kører ud og kan se, at alle andre bag os stopper op. Vores dreng på 4 år græder og vil ikke tilbage for at se, hvad der sker. Og vi får at vide, at vi ikke kan få den igen, inden parken lukker klokken fem, siger Thomas Malthesen.

Søren Knudsen, der er pressechef i safariparken, fortæller, at proceduren normalt er, at vagten ved indhegningen beder folk fjerne vedhæng på bilerne som for eksempel en barnevogn. Hvorfor det ikke er sket i det her tilfælde, ved han ikke og beklager hændelsen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App