Studenter skal tage Lolland-Falsters Lovestorm med sig

Folkene bag Lolland-Falster Lovestorm vil have deres nyudklækkede studenter til at tage budskabet med ud i verden. Derfor har de fået tilsendt et brev.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Når studenterne fra Lolland-Falster efter sommeren skal i gang med arbejde eller uddannelse, så betyder det for mange af dem et flyt væk fra området.

Men foreningen, der står bag Lolland-Falster Lovestorm vil ikke have, at studenterne glemmer deres rødder, når deres ben ikke længere er plantet i sydhavsøernes muld.

Derfor har de nu sendt et brev ud til studenterne med en opfordring om at de skal tage Lolland-Falster med sig på deres videre færd.

- Lige meget, hvad jeres plan er, så håber vi, der står bag Lolland-Falster Lovestorm, at I med stolthed i stemmen vil fortælle om Lolland og Falster til alle I møder, står der blandt andet i brevet, der er afsendt af foreningen Quality Lolland-Falster, der startede lovestorm-projektet.

I kuverten ligger også et badge med Lovestorm-logoet på, som brevafsenderne håber, at studenterne vil bære på deres tøj, så alle kan se, at de bringer sydhavsøerne med sig.

Brevet slutter desuden med en opfordring til, at øerne ikke forlades for altid.

- Glem ikke, hvor I kommer fra, og at det er en egn, der nok har udfordringer, men som også har store kvaliteter og potentialer, som det er værd også at være stolt af - og måske vende hjem til igen en dag!


Nyhedsoverblik