Sensationssejr til Sydhavsøerne

Drømmen om oprykning til håndboldligaen kom i dag tættere på, da det overraskende lykkedes herrerne fra Sydhavsøerne at slå favoritterne fra Mors Thy Håndbold.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I den første kamp i oprykningsspillet til herrehåndboldligaen tog Sydhavsøerne imod det etablerede ligahold Mors Thy Håndbold. I en oprykningspulje hvor Sydhavsøerne er matchet med tre ligahold, så skal der noget ud over det sædvanlige til for succes.  

Og det var lige hvad der ventede i BorderShop Arena. Hjemmeholdet blev båret frem af et medlevende hjemmepublikum og stærk fight banede vejen for en overraskelse. Holdets topscorer Andreas Stryger gik i front med 7 scoringer, og sammen med en solid defensiv, som hele sæsonen har været holdets varemærke, blev pynten pillet af favoritterne.

- Vi er klar over, at det var en af de svære kampe, men vi har hele tiden følt, at vi kunne være med og kunne drille dem. At vi så går hen og vinder, det er jo en lille overraskelse, siger hjemmeholdets Andreas Stryger.

Sejrscifrene blev på 24-23. Men sejren er blot et lille skridt på vejen.

- Som 1. divisionshold er man meget presset, men det er dejligt med 2 point. Jeg er sindsygt glad og stolt, men der er fem kampe endnu, lyder vurderingen fra cheftræner Jimmy Albrechtsen efter den overraskende sejr.

Næste udfordring i oprykningsspillet er d. 22 marts, når holdet på udebane møder et andet ligamandskab - nemlig Ribe-Esbjerg.