Se video: Tigerkillinger rasende efter flytning til Lolland

2 tigerkillinger og deres mor gjorde tydeligt opmærksom på, at de ikke var tilfredse med situationen, da de i dag ankom til Lolland.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Små tigerunder er ikke altid glade. Faktisk kan de blive knotne, når de er utrygge eller føler, der sker ting, som de ikke har kontrol over.

Og det var præcist hvad der skete onsdag først på eftermiddagen, da tigeren "Fem-plet" og hendes to killinger ankom til Knuthenborg Safaripark.

De er blevet flyttet fra Københavns Zoo, der ikke længere har plads til dem. Derfor skal tigermoderen og killingerne indtil videre bo på Lolland.

Alt gik godt

Humøret var ikke i top efter flere timers transport i en lille trailer på motorvejen fra København – men alt i alt gik transporten helt efter planen, oplyser Knuthenborg.

- Det er helt normalt, og alt i alt gik flytningen fra byen til landet godt, siger dyrechef Lisbeth Høgh.

Det er første gang i 20 år, at der er tigerkillinger i Knuthenborg Safaripark. Derfor var det også en særlig dag for alle de fremmødte dyrepassere og medarbejdere.

Der går dog nogle dage, før killingerne kommer ud. Men selv derefter vil tigerne ikke blive blandet med parkens øvrige tigere.