Se galleri: Fik torpederet båd og bil

Beboere på Bjerreskovvej i Søllested fik sig en forskrækkelse natten til onsdag, hvor en mand bragede ind i haven i bil og ramte båd, bil og en hæk på vejen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Ved 1-tiden natten til onsdag ringede Martin Nielsen til politiet, fordi en ung mand i bil var braget ind i hans have på Bjerreskovvej i Søllested på Lolland.

Den unge mand havde inden, han ramte haven, torpederet både en hæk, en parkeret båd og dernæst en bil.

- Det ligner lort hos os nu. Det er helt overdrevet. Min træjolle er fuldstændigt pulveriseret, og vores bil, som vendte 180 grader, da han ramte den, er totalskadet, siger Martin Nielsen, som blev vækket af et brag natten til onsdag.

- Vi troede først, at det var et af vores børn, der var faldet ned ad trappen, fordi der samtidig lød et skrig, men da jeg kom ind i stuen, kunne jeg se lys udenfor, og det så ud som om, der holdt 2 biler inde i husmuren, siger han.

Motorcykel holdt klar

Hans kæreste hørte en mand sige "jeg skulle undvige et rådyr", men den giver familien, der tæller 2 voksne og 4 hjemmeboende børn, ikke meget for.

- Mit bud er, at den unge mand har kørt om kap mod en mand på en motorcrossmotorcykel. Der gik kun få minutter, fra vi hørte braget, til jeg løb ud og så ryggen af en mand, der hoppede op bag på motorcyklen og blev kørt væk, siger Martin Nielsen.

Bilen lettede

Manden havde først forsøgt at flygte i bilen - en Nissan Almera - men den kunne ikke komme fri og havde også fået store skader af ulykken. Ifølge Martin Nielsen ramte bilen udover båden, hans egen bil og en hæk også et stakit og 2 kampesten.

- Det ser ud som om, han har kørt stærkt, og hans bil er faktisk lettet efter at have ramt kampestenene, så bunden formentligt er smadret. Hvis han havde kunnet køre væk, var han ikke kommet langt, før motoren var brudt sammen, for olien var løbet ud af den, siger Martin Nielsen.

Politiet har en god formodning om, hvem den unge mand er og opfordrer ham til at henvende sig på nærmeste politistation. Ifølge Martin Nielsen har den efterladte bils registreringsnummer ført politiet til en ældre herre, der kunne fortælle, at han havde solgt Nissan'en til en ung mand.