¨

Satte gevær for mands hoved og trykkede af

Foto: TV ØST

En mand er blevet fængslet i fire uger efter et jalousi-opgør. Her trykkede han et jagtgevær imod en anden mands hoved og trykkede af. Geværet virkede dog ikke.

En 37-årig mand mødte onsdag aften op på en adresse på det nordvestlige Lolland og truede en anden mand med et haglgevær.
 
Ifølge politiet affyrede den 37-årige et enkelt skud, der formentlig ramte den anden mand perifert.
 
- Vi har torsdag eftermiddag fremstillet den 37-årige mand og sigtet ham for drabsforsøg. Han blev fængslet i fire uger, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV ØST.
 
Bunder i jalousi

Drabsforsøget fandt sted i byen Torrig.
 
- Vi er stadig ved at klarlægge omstændighederne nærmere. Til at starte med anholdt vi faktisk to personer, men den ene er nu løsladt. I lang tid var der også tvivl om, hvorvidt der overhovedet var tale om drabsforsøg, siger Søren Ravn-Nielsen.
 
Politiet mener, at opgøret bunder i jalousi. Der er ikke tale om et banderelateret opgør, lyder vurderingen fra vicepolitiinspektøren ifølge Ritzau.
 
Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, og derfor vil politiet ikke komme nærmere ind på, hvad manden har forklaret i retten.
 
Søren Ravn-Nielsen nøjes med at fortælle, at den sigtede nægtede sig skyldig i drabsforsøg.
 
Hændelsen fandt sted omkring klokken 20.
 
/ritzau/
 

01:54 Luk video
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App