Rydningsfolk har fået bugt med sneen

Selv om meldingen onsdag morgen var, at flere veje var lukkede, og nogle måske slet ikke blev ryddet, ser det ud til, at de fleste veje nu er farbare.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Sneen har fået kamp til stregen de fleste steder, og kommunerne på Lolland og Falster, som har været hårdest ramt, melder onsdag eftermiddag om farbare veje. Det skriver folketidende.dk.

Onsdag morgen var driftscheferne i Lolland og Guldborgsund Kommuner ellers i tvivl om, hvorvidt de kunne nå at rydde alle vejene og meldte også om lukkede veje, men nu ser det ud til, at de fleste veje er åbne og til at køre på.

- Det ser fornuftigt ud. Vi er ude at køre med 5 rendegravere rundt omkring for at rydde hjørner og skabe bedre oversigtsforhold. Men selve vejene er ryddet. Vi mangler stadig nogle enkelte cykelstier, men dem tager vi nok først i morgen, fortæller driftsleder fra Lolland Kommune Kjeld Jensen til folketidende.dk.

Små veje ved at være snefri
Både han og driftschefen i Guldborgsund, Poul-Henning Nielsen, sagde til avisen tidligere på dagen, at de formentligt ikke kunne nå at rydde de små klasse 3 og 4 veje, men også de var klokken 14 ved at være snefri.

Det er dog ikke sikkert, at snerydderne når alle de små veje veje onsdag, lyder det fra Poul-Henning Nielsen.