Royal menu: Sommerbuk, kirsebærvin og 24 måneder gammel ost

Når Dronningen besøger Frederiksdal Kirsebærvin bliver der serveret alt fra sommerbuk og gammel ost til råsyltede kirsebær fra sidste år.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Er du småsulten skal du nok klikke væk fra denne artikel. Dronningen kan nemlig se frem til noget af en traktering, når hun besøger Frederiksdal Kirsebærvin klokken 11.50 i dag.

Kokken Jan Friis-Mikkelsen har forberedt lidt forskellige lækkerrier til det royale overhoved.

Han laver mad, der passer til de to vine, som Dronningen skal smage. Først skal monarken prøve sommerbuk med krydret rabarber chutney og derefter et stykke hjemmebagt rugbrød med 24 måneders comté og hybenkompot. Dronningen kan ligeledes forlyste sig med en mazarinkage på mørdej med råsyltede stevns-kirsebær fra sidste sæson.

Vinene er en Rancio der har ligget i store glasbeholdere og arbejdet i solen, og en Solera der derumod har ligget på træfade. Sidstnævnte har en chokoladearoma og er mildere end Rancioen.

Dronningen spiser den egentlige frokost efter besøget på Frederiksdal Kirsebærvin på Frederiksdal Gods.


Nyhedsoverblik