Røvere ville have bombematerialer

Natten til mandag trængte 4 udenlandske mænd ind hos en beboer i Nakskov. Og de forlangte at få materialer, de kunne fremstille en bombe med.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er lidt af et mysterium.: Natten til mandag trængte 4 mænd ind i en lejlighed i Nakskov. Her forlangte de, at den 60-årige beboer skulle finde materialer, de kunne bruge til at fremstille en bombe med. Det skriver Folketidende.dk.

Kort efter klokken 01 natten til mandag, bankede det på den 60-åriges dør i Nakskov. Uden for stod der 4 udenlandske mænd. Mændene forlang e benzin og klor, så du kunne fremstille en bombe.

Manden blev derfor tvunget til at tømme et skab, hvor han opbevarede kemikalier. Da manden ikke havde noget, de 4 mænd kunne bruge, forlod de huset igen efter cirka 10 minutter. Dog stjal de mandens mobil. Derefter tilkaldte den 60-årige politiet.

Den 60-årige beskriver den ene som afrikaner. Han havde sort, kort hår og var mellem 175-190 centimeter. Han var iført sort jakke og sorte joggingbukser.  De 3 andre havde et arabisk udseende. De talte alle sammen gebrokken dansk.