¨

Røvere ville have bombematerialer

Foto: TV ØST

Natten til mandag trængte 4 udenlandske mænd ind hos en beboer i Nakskov. Og de forlangte at få materialer, de kunne fremstille en bombe med.

Det er lidt af et mysterium.: Natten til mandag trængte 4 mænd ind i en lejlighed i Nakskov. Her forlangte de, at den 60-årige beboer skulle finde materialer, de kunne bruge til at fremstille en bombe med. Det skriver Folketidende.dk.

Kort efter klokken 01 natten til mandag, bankede det på den 60-åriges dør i Nakskov. Uden for stod der 4 udenlandske mænd. Mændene forlang e benzin og klor, så du kunne fremstille en bombe.

Manden blev derfor tvunget til at tømme et skab, hvor han opbevarede kemikalier. Da manden ikke havde noget, de 4 mænd kunne bruge, forlod de huset igen efter cirka 10 minutter. Dog stjal de mandens mobil. Derefter tilkaldte den 60-årige politiet.

Den 60-årige beskriver den ene som afrikaner. Han havde sort, kort hår og var mellem 175-190 centimeter. Han var iført sort jakke og sorte joggingbukser.  De 3 andre havde et arabisk udseende. De talte alle sammen gebrokken dansk.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App