Rockere anholdt oven på Døllefjelde-Musse vold

En banderelateret voldssag på Døllefjelde-Musse var en af årsagerne til, at politiet søndag anholdte 20 personer fra rockermiljøet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

 

Et større slagsmål på årets Døllefjelde-Musse marked var en af årsagerne til, at politiet søndag greb til anholdelser, da 20 personer fra bandemiljøet var samlet i Maribo.

Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i  en pressemeddelelse.

18 personer i slagsmål på marked

De 20 rockere blev anholdt klokken 1 i Østergade i Maribo, efter at de først var blevet set køre rundt i biler i Næstved. I en af bilerne fandt politiet 30 slagvåben, som politiet mener skulle bruges i forbindelse med et opgør.

I pressemeddelelsen lyder det blandt andet, at de 20 rockere blev anholdt på grund af den aktuelle rocker-bandesituation på Sjælland samt en konkret voldssag fra Døllefjelde-Musse markedet forrige weekend. Her røg 18 personer fra Bandidos og Black Cobra i totterne på hinanden, og dagen efter blev en 25-årig mand fra Herfølge anholdt og varetægtsfængslet for kvalificeret vold.

Alle rockere fra søndagens anhodlelser er blevet løsladt igen. En person har taget ansvaret for samtlige af de våben, der blev fundet.

 

 

play
trelleborg

Vikingeborg vil på verdensarvsliste – kan fordoble besøgstallet

play
Louise Hvitfeldt Hansen Nykøbing Falster

Corona får flere unge til at føle sig ensomme: - Hele ungdomsårgangen er presset

play
dtu.1

Opsendelse af rumsonder gik som planlagt – landede uden for Stenlille

playliveblog
Coronavirus

Seneste nyt om coronavirus: Regeringen vil indføre krav om isolation efter rejser

Se flere